Kiemelt bejegyzés

Szolgálat fontossága a mindennapokban

Egyesek alig várják, hogy fontos pozíciókba kerüljenek. Eszükbe sem ötlik annak fontossága, hogy kötelességüket teljesítsék. Aki felismeri kötelességét és felelősségét, bizonyosan elnyeri az őt megillető pozíciót és tekintélyt is. De aki nincs tisztában kötelességével, sohasem fog igazi hatalomra szert tenni. Ahhoz, hogy kiegyensúlyozott vezetővé válj, szükséges, hogy szolgálatot végezz. A szolgálatvégzés előnyös hozadéka, hogy megszabadítja az embert az egótól, valamint szeretetet és gyengédséget szül. Letérít a világi ragaszkodás útjáról, s az Isten felé vezető ösvényre terel. A szolgálattétel során az ember képessé válik az isteni út jelentésének megismerésére. Az emberiség számára örömet és boldogságot hoz. A szolgálat az első lépés a spirituális úton. Manapság ezt a szent szolgálatot kevesen végzik, így az emberek egymással kiszolgáltatott viszonyba kerülnek. Aki hajlandó szolgálatot végezni, az ország irányítójává válhat, aki azonban nem szolgálni csak irányítani akar, sohasem válhat az ország uralkodójává. Az a vezető, aki a szolgálat szellemében irányít, sokáig töltheti be a pozícióját, és mindig élvezni fogja munkáját. Aki nem érti meg a szolgálat fontosságát, és nem szolgál maga is, sohasem válhat igazi vezetővé. Hasonlóképpen, aki nem képes rombolni, alkotni sem tud.

Kiemelt bejegyzés

Isten ereje

Isten az egyetlen Jelenlét, az egyetlen Erő, és én egy vagyok Ővele. Isten ereje az én erőm, az Ő Végtelen Értelme áramlik elmémben. Ez a tudat hatalommal ruház fel, uralkodom életem minden területe felett. Most csatlakozom az Egyetlen Egyetemes Elméhez, ami nem más, mint Isten. Az Ő bölcsessége, ereje és dicsősége áramlik keresztül rajtam. Tudom, hogy Isten ereje és energiája átjárja lényem minden egyes atomját, szövetét, izmait és csontját, és tökéletessé tesz, most. Isten maga az Élet, és ez az Élet az én életem.

A hitem megújult, életerőm helyreállt. Isten beszél, jár, cselekszik bennem. Ő az én Istenem, egy vagyok Ővele. Az Ő igazsága az én védelmezőm, örülök, hogy igy van. A Fölséges védelmében lakom, a Mindenható árnyékában élek.

Köszönöm, ámen.

Kiemelt bejegyzés

Ima szeretteink egészségéért

Szeretett Istenem!

Köszönöm, hogy elküldöd Rafael Arkangyalt és a gyógyító Angyalokat szeretett …………….. oldalára. Látom, hogy Te Szent Szellem, Rafael, és az Angyalok körbeveszitek őt. Elképzelem, ahogy mosolyog, és jól érzi magát. Tudom, hogy valójában jól van, és kérem a segítségeteket, hogy ez a béke és egészség valósággá váljon mindennapi tapasztalatainkban is.

Legyen meg a Te akaratod. Amen

Kiemelt bejegyzés

Ima Isten útmutatásáért

Tudom, hogy létezik a kereslet és kinálat tökéletes törvénye. Inditékaim helyesek, és arra vágyom, hogy mindig a helyes tevékenységet végezzem a helyes módon. Azonnal kapcsolatba kerülök mindennel, amire szükségem van. Most az igaz helyemen vagyok, képességeimet csodálatosan kifejeződésre juttatom, Isteni áldás kiséri minden lépésemet. Most a Végtelen Értelem vezéreli gondolataimat, szavaimat és cselekedeteimet, és mindaz, amit teszek, Isteni ellenőrzés alatt van. Tökéletes közvetitő közeg vagyok Isten számára.

Érzem, tudom és hiszem, hogy Isteni Énem megvilágitja az ösvényt, amelyen járok. Az Isteni Értelem vezérel és ösztönöz minden vállalkozásomban, és azonnal felfedi előttem mindazt, amit tudnom kell. Az Isteni szeretet jár előttem, és minden ösvényt a békesség, a szeretet, az öröm és a boldogság sugárútjává tesz. Ez csodálatos.

Köszönöm, ámen.

Kiemelt bejegyzés

Ima az anyagi biztoságért

Szeretett Istenem!

Tudom,hogy Te vagy a forrása minden jónak, és hogy Te ellátsz engem mindennel, minden tekintetben. Kérlek, segits eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segits, hogy átéljem a béke, hála és anyagi biztonság állapotát, és hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesitesz. Nyitott vagyok és maradok az isteni vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érezem önmagam és mindenki mást, tökéletes anyagi biztonságban, és a szivem megtelik hálával és örömmel, a bőséges univerzum iránt, amit teremtettél.

Köszönöm, ámen.

Barátom, Barátja, Barátaim…

Mindennapokban mellettünk van. Megért, egy húron pendülök. És így tovább. Szóval BARÁT.

Oldalon megtalálod barátaink információit, melyeket szívesen megoszt veled. Sokan vagyunk így több témát találsz. Válogass bátran. Amennyiben kérdésed lenne kérlek ne habozz, keress bennünket bármely kommunikációs csatornán.

MOSOLYGÓS VIDÁM NAPOT !!!